السكر ١٠٢ يعتبر منخفض

icon 26 مايو 2020
عرق خفقان ورجفه ومعدل السكر بعد الاكل ١٠٢ ونبض ١١٢

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسراء طلعت
طب عام
عرق و خفقان و رجفة مع زيادة معدل ضربات القلب بالشكل دا و حضرتك متزوجة و بتدخني كل دي حاجات تستدعي تاريخ طبي مفصل و تحاليل كاملة. قياس مستوي السكر مش كافي طبعا لوحده
د. احمد عصام احمد
طب عام
مفيش رقم ثابت للسكر المنخفض ( بمعني انه بيختلف من شخص لاخر ) لكن الاعراض اللي بنشتكي منها هيا بدايات نقص سكر فعلا حاليا ناخد معلقه عسل او كوب ماء بسكر وبعدين نظبط ادوية السكر لمنع انخفاض السكر وتكرار الاعراض
تعليقات الطبيب على السؤال