اعانى من ضيق تنفس والم فى الجانب الايمن من الصدر دون وجود اى اعراض

icon 16 أغسطس 2019
عانى من ضيق بالتنفس ولكن احيانا والم يشبه الطعنات فى الجانب الايمن من الصدر مع العلم انى اعانى من ارتجاع المرئ دون وجود اعراض اخرى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
من اعراض الارتجاع المريئي ما ذكرت
الدكتورة ندى عبدالعزيز
طب عام
دي اعراض عاديه مع ارتجاع المرئ ف حاله انك مش منتظم علي الادويه و نظام الاكل اللي المفروض تنتظم عليه و يبقي ثابت ك نظام معيشه مش فتره و ترجع تاني