الصداع

icon 17 سبتمبر 2020
صداع نصفي من للجهة الشماليه متقاطع في اليوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة اسماء عادل
طب عام
ألف سلامة عليكى الصداع ليه آكتر من سبب ولازم البحث عن السبب أولا للوصول للتشخيص السليم. هل الصداع مصاب بتغير فى ضغط الدم هل حضرتك بتعانى من الالام بالاذن او ضعف بالسمع هل فى اى مشكله بالنظر او زغلله بالنظر هل فى الألام بفقرات الرقبه هل وقت حدوث الصداع حضرتك بتعانى من غثيان او زغلله او تطريش هل فى فقر دم او انيميا هل حضرتك دائم التعرض للضغط العصبى للاسف أسباب الصداع متعدده وكثيرة لازم الفحص أولا وعند حدوث الصداع ممكن حضرتك تاخدى اى مسكن من ال بروفين او البنادول وعمل فحوصات اوليه للاطمئنان على الحاله العامه لحضرتك الف سلامه عليكي
د. لمياء محمد بهجت
طب عام
نبدأ العلاج بنادول بلس ونضيف profen واذا تحسن كان بها وان لم يتحسن نستعمل علاج اقوي