دخول ابره في قدمي

icon 5 ديسمبر 2022
من حوالي ٨ سنين في ابره اتقطمت في رجلي ويومها مش عارفه فضل جزء صغير منها ولا لا لو فضل فهو حوالي سم وبعدها مكان الجرح ورم ووجعني جدا لدرجه مش عارفه أقف عليها رحت المستشفى والدكتور اداني حقنه معرفش اي وبعدين خفت انا عارفه ان بقالي زمان بس مببطلش افكر في الموضوع وخايفه يكون في حاجه او يحصل مضاعفات

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
احتمال ضعيف لكنه وارد والورم وقتها طبيعي حتى لو لم يتبقى شئ م الابرة وان كنتي لاتعانين من وقتها من اي شئ فلاتقلقي وان كنتى تريدى تطمئنى وحدها الاشعه من يكتشف وجودها من عدمه
د. يمان بطاينة
طب عام
الافضل إجراء صورة أشعة سينية لتحديد مكان الابرة و حجمها ثم يتم ازالتها بعملية جراحية اذا لزم الامر