زوجي مرهق جدا وعنده كحه بحرقان في صدرة و جسمه وعضمه كله بيوجعه و اوقات عينه بتزغلل والععب ظاهر علي وشه خالص ومرهق علطول بقاله كام يوم و وجع في عضمه و جسمه كله

icon 21 مارس 2019
زوجي مرهق جدا وعنده كحه بحرقان في صدرة و جسمه وعضمه كله بيوجعه و اوقات عينه بتزغلل والععب ظاهر علي وشه خالص ومرهق علطول بقاله كام يوم و وجع في عضمه و جسمه كله

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد محمد سليم
معالج نفسي
يرجى الذهاب إلى طبيب امراض باطنية لعمل الفحوصات و التحاليل اللازمة
الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
ربما الالام بسببضعف الدم وسوء التغذية او الاذان او الجيوب او الرقبة بدل المسند , وتظهر هذه الالام كثيرا عند مستعملي وسائل التواصل والعمل المكتبي بحاجة لظام راحة مميز بين فترات العمل و قد تكون صداع .بحاجة لاجراءفحص الدم والفيتامينات , وضبط نظام التعذية والعمل والنوم والراحة , ومراقبة الضغط, , راجع طبيب الاسرة
الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
يجب الكشف الطبي و عمل تصوير اشعاعي وفحوصات مخبرية , ووقف التدخين, سلاماات