داخل علب جوان ف عاوز اعرف التحليل عشان اطمن علي نفسي واعرف هل ف مشاكل

icon 24 فبراير 2020
داخل علي جواز ف عاوز اعرف التحليل عشان اطمن علي نفسي واعرف هل. ف مشاكل تعوق ان اجيب اطفال وله تمام

إجابات الأطباء على السؤال

الاخت الكريمة ..عدة فحوصات يمكنكِ عملها ، منها فحص FSH و LH و عمل سونار للبطن لمتابعة البيوض في المبايض اثناء الاباضة

د. انمار مروان
طب عام

الاخت الكريمة ..عدة فحوصات يمكنكِ عملها ، منها فحص FSH و LH و عمل سونار للبطن لمتابعة البيوض في المبايض اثناء الاباضة