عايز علاج ي جماعه بسرعه للكرونا

icon 28 أبريل 2021
حراره شديده مش بتنزل عن ٤٠ درجه و صداع ومش بتزوق ولا بشم

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته شفاكم الله وعافاكم اذا كنت مشتبه في كورونا ولكن لا يوجد ضيق بالتنفس او كتمة في الصدر لعلاج الحرارة مسكن وخافض حرارة مثل فيفادول ٥٠٠ ملليجرام حبتين كل ٦ساعات مع كمادات مياه برده فيتامين س فوار اجم مرتين في اليوم مضاد حيوي ازيثرومايسين مثل اسيزروماكس ٥٠٠ملليجرام كل ١٢ساعة لمدة ٦ايام الراحة التام والعزل متابعة الحرارة واكسجين الدم وكتمة الصدر اي زيادة في الكتمة او نقص الأكسجين مراجعة اقرب مستشفي وشكرا

د. السيد محمد محمد
طوارىء

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته شفاكم الله وعافاكم اذا كنت مشتبه في كورونا ولكن لا يوجد ضيق بالتنفس او كتمة في الصدر لعلاج الحرارة مسكن وخافض حرارة مثل فيفادول ٥٠٠ ملليجرام حبتين كل ٦ساعات مع كمادات مياه برده فيتامين س فوار اجم مرتين في اليوم مضاد حيوي ازيثرومايسين مثل اسيزروماكس ٥٠٠ملليجرام كل ١٢ساعة لمدة ٦ايام الراحة التام والعزل متابعة الحرارة واكسجين الدم وكتمة الصدر اي زيادة في الكتمة او نقص الأكسجين مراجعة اقرب مستشفي وشكرا