التعرض لوخزة ابرة وبقاء اثرها

icon 9 مايو 2020
تم التعرض لوخزة ابرة منذ ثلاث شهور؟ والى الان لم يذهب اثرها ، ما افضل التحاليل المطالب إجرائها؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
الابرة دي كانت عضل ولا وريد.. عامة لو عضل عادي تبقي عبارة عن كدمة عادية ومع مرور الوقت هتروح ممكن كمدات ساقعة وهيموكلار هتضيع إثرها بس لو صورت مكانها يكون أفضل انا لو وريد فدي بتروح بسرعة ولو لقدر الله كان فيها كلكعة كانت راحت من فترة ولو استمرت هتعملك مشاكل وأكيد مكنتش هتستني.. ملهاش لازمة التحاليل صورها بس وابعتها