بنت شربت كيس سم فئران كامل

icon 22 سبتمبر 2022
بنت 16 سنة دوبت كيس كامل من سم الفئران في كوب نسكافيه ساخن وشربته من 3 ايام ولم تظهر اعراض الا وجع خفيف في البطن هل حرارة النسكافيه ابطلت مفعول السم او مناعتها تخطت الموضوع ولا لسه هي ف مرحلة خطر مع العلم لسا عارفين لانها كانت مخبية علينا ليها 3 ايام يعني الجسم امتص السم اننا نعمل غسيل مش هيفيد.

الملفات المرفقة:

IMG-20220922-WA0001

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبد المجيد سراج
طب عام
يجب مراجعة اقرب مستشفى وعمل فحوصات لوظائف الكبد والكلى وسيولة الدم
تعليقات الطبيب على السؤال
المعلومات غير كافية يجب توضيح الصورة و بيان نوع السمّ لوجود عدد كبير من سموم الفئران
icon 15 سبتمبر 2022
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
علبة السم ي دكتور مش عليها مكونات
icon 6 نوفمبر 2018