انخفاض ف الصغط مع صداع نصفي

icon 7 سبتمبر 2022
من حوالي ٣ ايام ضغطي انخفض و من ساعتها و انا بيجيلي صداع نصفي بيبدأ من خلف حاجبي الشمال و آخد نص رأسي الشمال كلها و بيزيد مساءاً ، هل ده ليه علاقة بالانخفاض ف الصغط اللي حصل ؟ انا بتعالج من نحافة و عندي انيميا

إجابات الأطباء على السؤال

د. وديع نصر الحسني
طب عام
نعم بسبب قلة التروية وتغذية الدماغ..يجب تصحيح الضغط وعلاج فقر الدم وكل شيء سيعود الي طبيعتة بأذن الله بالشفاء…