انا والدة بقالي ١٤ يوم قيصري ببنج نصفي بقالي أسبوع بعاني من الدوخة وسيبان الجسم كله والاعصاب فهل البنج هو السبب؟ وايه الحل عشان الدوخة والصداع يخفوا ؟

icon 4 يونيو 2019
انا والدة بقالي ١٤ يوم قيصري ببنج نصفي بقالي أسبوع بعاني من الدوخة وسيبان الجسم كله والاعصاب فهل البنج هو السبب؟ وايه الحل عشان الدوخة والصداع يخفوا ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
سلاملت التغذية الصحية وشرب العصائر الطبيعية ’ ومعاينة الضغط والدم وسسلامات