اشتباه كورونا وبرد شديد مع وجود التهاب ف الحلق ووجع بالعظام

icon 17 أكتوبر 2020
انا من ٣ ايام كان عندي التهاب ف الحلق وشربت حاجات دافيه صحيت الصبح اول امبارح الحراره زادت جدا وضيق تنفس وزوري اتقفل تماما مشيت ع ٤ حقن سيفوتاكس ١جم وسيتال وايبو بروفين ف انا للنهارده صاحيه ضيق التنفس راح والحراره بتقل والصداع بيروح بس زوري زي م هو وجبت استحلاب مفيش فايده وعندي تكسير فالعضم اعمل اي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر علي احمد
طب الاسرة
لابد من العرض علي طبيب صدر.. و لعمل بعد الفحوصات و تحديد السبب