ايه اللي ممكن اعمله

icon 22 سبتمبر 2019
انا عايش في دوله مالي واتقرصت من ذبابه لونها اصفر واكبر نسبيا من الذباب العادي والقرصه كانت أشد من قرصه الناموسه ولما طارت. القرصه نزلت نقطه دم وسابت علامة

إجابات الأطباء على السؤال

يجب مراجعة المركز العلاجي فان وجود انواع عديدة من الذباب ومنها تسي تسي قد تنقل الأمراض، أخطرها الطفيلي المسبب لـ "مرض النوم"، أو "داء المثقبيات الأفريقي البشري"،

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

يجب مراجعة المركز العلاجي فان وجود انواع عديدة من الذباب ومنها تسي تسي قد تنقل الأمراض، أخطرها الطفيلي المسبب لـ "مرض النوم"، أو "داء المثقبيات الأفريقي البشري"،