عضة قطة صغيره خائفة

icon 21 يوليو 2020
انا حاولت امسك قطه صغيره و كانت بتهرب مني و عند امساكها حاولت الهرب ثانيا و عضتني عضة بسيطة في صوباع ايدي اليسرى و غسلتها بمياه و صابون وكحول و اخدت حقنه تيتانوس و تاني يوم اخدت اول حقنه في علاج مصل السعار ولكني خائفه اذا كانت القطه مريضه بالسعار

الملفات المرفقة:

15953445090791762581601119638099

إجابات الأطباء على السؤال

د. شريف عادل رزق الله
طب عام
طالما اخدتي المصل وقمتي بتطهيرها بشكل جيد لاداعي للخوف نهائي ويجب الحفاظ علي مكان العضه نظيف ويمكن أخذ علاج بسيط كمضاد حيوي لمنع حدوث إلتهابات أو عدوي بكتيريا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا كنت معضووض من حوالي 3 اشهر واخدت المصل ساعتها ولكن انا اتعضيت تاني هل ارجع اخد المصل تاني في الطوارئ ولا اكتفي بتعقيم وتطهير الجرح

icon 15 يناير 2023
س س

اخويا الصغير خربشته قطة بيتى صغيره لسا اخذت المطعوم وجرحه نزل دم طهرتها بكحول وبيتادين كدا مفروض ياخد مصل ولا لا

icon 11 فبراير 2023