وجع الراس لدي كل مدة شهر وجع قوي في الراس من الوراء ياتي نصف دقيقة و ي

icon 15 فبراير 2021
مرحبا دكتور اعاني من وجع الرأس من الوراء كل مدة شهر تقريبا يأتي وجع قوي مع حركة العروق و يختفي من دقيقة تقربا وجع قوي تقول هسة ينفجر لا اعرف السبب هل هذا شيء طبيعي

إجابات الأطباء على السؤال

في غثيان معاه او ترجيع ف حساسية للضوء ولا لا وقته في الصباح اول ماتستقيظ ولا لا لو اه ده صداع basilar type migraine يعتبر شقيقة وعلاجه الادوية التي تحتوي على سيكليزيم مع فيتامين ب6 مثل أقراص imitrex قرص وقت حدوث الوجع فقط بشرط لايوجد مشاكل ضغط او قلب لو كل الأسئلة بالنفي ناخد مسكن panadol قرص كل 12 ساعة

د. محمد جمال عبدالباقي
طوارىء

في غثيان معاه او ترجيع ف حساسية للضوء ولا لا وقته في الصباح اول ماتستقيظ ولا لا لو اه ده صداع basilar type migraine يعتبر شقيقة وعلاجه الادوية التي تحتوي على سيكليزيم مع فيتامين ب6 مثل أقراص imitrex قرص وقت حدوث الوجع فقط بشرط لايوجد مشاكل ضغط او قلب لو كل الأسئلة بالنفي ناخد مسكن panadol قرص كل 12 ساعة