اشعر بالدوخة والضيقه في الصدر والتعب وضعف بالذاكره و التركيز وتساقط الشعر بغزارة و جفاف الجلد والكتمه عند النوم و ونقاط بيضاء في الاظافر ولا يوجد لدي فقر دم . ما مشكلتي ؟ عمري 17 سنه

icon 29 ديسمبر 2015
اشعر بالدوخة والضيقه في الصدر والتعب وضعف بالذاكره و التركيز وتساقط الشعر بغزارة و جفاف الجلد والكتمه عند النوم و ونقاط بيضاء في الاظافر ولا يوجد لدي فقر دم . ما مشكلتي ؟ عمري 17 سنه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
ممكن يكون معدل الحديد طبيعي ومفيش فقر دم علي حد كلامك اللي اكيد عرفته بالتحليل للدم ولكن هناك نقص في الكالسيوم واماعنيسوم والزنك وفيتامين A&E ويعمل الأعراض دي .واضح ان في سوء تغذية والاعتماد علي الوجبات السريعة ومشروبات غازية بكثرة