ارتفاع اليوريا في دم وطريقة العلاج ماهي

icon 16 مارس 2019
ارتفاع اليوريا في دم وطريقة العلاج ماهي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
اضطرابات صحية خاصة في التغذية- الالتهاب الكلوي الحاد والمزمن- الفشل الكلوي- الانسداد البولي- النزيف المعدي المعوي- الصدمات العصبية وهبوط الغدة فوق الكلوية- حالات التجفاف والكلى ونوع التغذية ,مراجعة طبيب أمراض الكلي لمعرفه السبب اولا.. الف سلامه
الدكتورة نهاد احمد نصر الدين
طب عام
ارتفاع اليوريا في الدم ده شئ خطير مينفعش تاخد علاج وخلاص لازم تتعرض على طبيب أمراض كلي لمعرفه السبب اولا.. الف سلامه