نتائج الحقنه العضل المثبته

icon 23 نوفمبر 2021
اخذت حقن عضل مثبته للحمل لمده خمس ايام ومكان الحقن كان يوجد الم وانتفاخ وكلمته واحمرار استمرت أكثر من أسبوع وانتهت مع كمادات الماء الدافئ ولكن مكان الحقن تحول لهرش وحساسيه مكان الحقن ومش عارفه استخدم ايه ميكنش مضر علشان الحمل

إجابات الأطباء على السؤال

د. عماد الدين عمار الاشيهب
طب عام
مراهم الكورتيزون الموضعية تعتبر حلا امنا لهذا المشكل لكن يجب التثبت من عدم وجود جروح نتيجة الهرش
د. علي الحدي
طب عام
ممكن تستخدمي مرهم هيدروكورتيزون لبضعة أيام فقط مرتين في اليوم.