احس اني مريضه والتعب قاعد يزيد ويخف

icon 3 يونيو 2020
احس بدوخه مع سخونه داخليه تزبد وتخف مع الوقت وطول الوقت نايمه وادا قمت اتحرك ف البيت احس بآلام ف جسمي كلو وارجع للسرير تاني وانام ومني عارفه ايش اخد دوا لوضعي دا

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايمن السيد بيومي
طب عام
خذي بنادول ٢ قرص ٣ مرات مع سيلينيوم ACE كبسولات مرة واحدة مع الراحة يومين و سوائل و يا ريت تعملي تحليل cbc للتأكد من الحالة و استكمال العلاج