ياريت افهم انا بنت ار لا و كيفية فض الغشاء لانه مع الدخولا لا ينفض

icon 7 أغسطس 2023
يا دكتور دخل قضيب جامد فيا و نزل دم بسيط كشفت الدكتور قالت انه اتجرح بس و حصلت تاتي بس من غير نزول دم و كشفت الدكتور قالت انه كان مجروح من فتره اللي هي بتاعت اول مرا و ان غشائي ممكن يكون مطاطي او لا ف اعرف ازاي اني مجروحه بس و حبه اعرف كيفية فتحه لان مع الدخولا لا ينزل شئ

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا ينزل الدم في عدة حا لات ، مثلاً عند وجود غشاء مطاطي مرن، أو عند وجود عشاء رقيق لا يحتوي على شعيرات دموية أو عند غياب الغشاء خلقياً، أو عند حدوث تمزق أثناء الطفولة في حركات رياضية غير عادية، أو تمزقه عند الكبر لأسباب أخرى.ولكن في حالتك لا يجب أن تطمئني أن الغشاء مطاطي وتفعل ما تريدين بدو أن يتمزق، فهو يضف ويتمزق بالتدريج!!

تعليقات الزائرين

منار محمد منار محمد

السلام عليكم من سنه كان عندي حساسيه شديده فحكيت جامد فشوفت نقطه دم واترعبت وقولت لماما وخدتني عند دكتوره والدكتوره قالت ان الغشاء موجود واني لسه بنت لكن قالت لفظين الفظ الاول انه مخدوش خدشه بسيطه من فوق والتاني قالت مفتوح من فوق بس قالت انه موجود!! مرعوبه جدااا جدااا ياريت حضرتك تفهمني بالله الخدش لل من فوق دا هياثر ف حاجه!!

icon 10 سبتمبر 2023
م م

الدكتوره قالت ان الغشاء موجود لكن مخدوش من فوق او مفتوح من فوق بسيط بس قالت انه موجود وخايفه جدا رغم ان محصلش اي حاجه ياريت تصارحوني

icon 10 سبتمبر 2023