متلازمة نقص المناعه الايدز

icon 22 مايو 2020
وخز في الجسم متكرر و حرقه في الجلد متكررة و الام متفرق في الجسم جفاف الجلد هل لها علاقه بالايدز بعد ٥ شهور من العلاقه و هل اذا الاعراض قعدت اكثر من شهرين لا يعتبر ايدز

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الأعراض وحدها لا تكفي لتشخيص الإيدز، ولا بد من الفحص الطبي ، راجع اختصاصي جلدية لتقييم الحالة.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

حصلي حكه ف اماكن مختلفه من الجسم وبعدها بفتره صغيره بدأ يظهر زي لدغات حشرات بإيدي الاثنين وف الوسط من الجناب واختفت فجأه بعدها ظهر حبوب بحكه مش محتمله وبدأ يتغير شكلها لبقع بارزه وحمراء وحكه ولما بدأت تخف اصبح شكلها جاف والجلد منكمش شويه وبعد فتره طلع حبوب فالظهر ف الجنبين شكلهم احمر وكتير ولون الجلد نفسه احمر هل دي اعراض ايدز ارجو الافاده لان صعب اووووي اعمل تحليل ف محتاجه افاده

icon 2 ديسمبر 2022