ضعف الرغبه الجنسيه والشهوه

icon 13 ديسمبر 2022
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته وبعد كنت اتمرن كمال اجسام وأخذت بروفيرون لمده 3يام كل يوم 3 اقراص وبعد كام شهر توقفت عن التمرين والشهوه الجنسيه عندى صفر والرغبة مفيش رغبه خالص بمعنى قرفان من الجنس وانا عندى 21 سنه وعندى دوالى الخصيه وحللت هرمون تيستيرون النسبه كانت 7 من 15 وشعر الجسم مش بيطلع

الملفات المرفقة:

IMG_20221213_185639

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
فحص الهرمونات عادي ،  عليك التوقف عن الدواء وممارسة الرياضة والمشي وهوايات تشغل وقتك. ولا داعي للقلق.