هل يصبح الايلاج سهلا بعد فض البكارة جراحيا هل يقل الاحساس بالالم اتناء الجماع؟

icon 27 أكتوبر 2017
هل يصبح الايلاج سهلا بعد فض البكارة جراحيا هل يقل الاحساس بالالم اتناء الجماع؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
بالتأكيد بعد إزالة الحاجز الذي كان يعيق الريلاج.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت انا مريضه سكر ومتزوجه من خمس شهور وكل محاول افض الغشاء في صعوبه عملت فض الغشاء جراجه والحمد الله بقالي تلات ايام وكل منيجي نحاول ف الالم هل ده طبيعي ولا ف مشكله والجرح بيقعد قد اي

icon 26 فبراير 2023