هل الاجسام المضادة تختفي في مرض الايدز بعد سنوات من الاصابة وتكون نتيج

icon 12 أكتوبر 2017
هل الأجسام المضادة تختفي في مرض الإيدز بعد4 سنوات من الإصابة ، وتكون نتيجة تحليل الاجسام المضادة سلبية لدى شخص لا يعلم أنه مصاب، أم حتما سوف تكون إيجابية أي هنا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
عند المصاب تبقى الأجسام المضاد ولا تختفي

تعليقات الزائرين

Noga Mekawy Noga Mekawy

اعمل تحليل ايه عشان اعرف في الايدز ولا لاء عشان انا عملت الاجسام المضاده وطلع مفيش حاجه

icon 9 يناير 2023