من ونص دخلت قضيبى فى شرج لربع دقيقة وقذفت داخله من شهرين لاحظت زى حبوب

icon 18 أغسطس 2018
من سنة ونص دخلت قضيبى فى شرج لربع دقيقة وقذفت داخله من شهرين لاحظت زى حبوب فى العانة فقط لونها أحمر ساعات بشعر بألم وساعات لأ وأوقات اشعر بحرقان وأنا بتبول مكن يكون ثاليل؟علاج

إجابات الأطباء على السؤال

التشخيص غير مكتمل، ولا يمكن التشخيص عليه، راجع اختصاصي جلدية، ولكن الغالب أنك بحاجة لفحص البول ،

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

التشخيص غير مكتمل، ولا يمكن التشخيص عليه، راجع اختصاصي جلدية، ولكن الغالب أنك بحاجة لفحص البول ،