التهابات المسالك البوليه

icon 23 أبريل 2022
السلام عليكم :من فترة لقد وضعت ثوم ع العضو الذكرى بهدف التكبير وصل وجع شديد واحمرار وراح لحاله ،هل الوجع اللى عندى الان التهابات الاعارض :وجع فى الاحليل والحوض وأثناء الانصاب فى شئ غريب فى الاحليل وتقطير بول وعدم الاحساس بمتعة القذف مع انى لسه صغير وعدم الرغبه فى ممرسة الجنس ارجو الرد؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ربما يجب فحص البول للتأكد من عدم وجود التهابات بولية، راجع طبيبك!! ولا داعي للقلق بشأن المستقبل!!