لو سمحتم انا عندى مشكلة العادة السرية وللاسف انا مفرط فيها جدا لدرجة ا

icon 12 مايو 2015
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته لو سمحتم أنا عندى مشكلة العادة السرية وللأسف أنا مفرط فيها جدا لدرجة إنى بقى عندى سرعة قذف ومش عارف أبطلها وبقالى حوالى 18 سنة بعملها ونفسى بجد ان ربنا يساعدنى وأبطلها لإنى متأكد انى لما أتزوج حيبقى عندى فشل فى العلاقة الزوجية لإنى من دلوقتى بحس بعدم القدرة الجنسية لأنى مقبل على الزواج هو بيبقى عندى انتصاب وكل حاجة بس مش زى الأول فأرجو منكم أى علاج طبى ولا أعمل إيه .

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
العلاج هو ان تحاول ايقاف العاده السريه. ومع الوقت سيزول اي عرض من اعراضها