لو سمحت انا masterbated كتير جدا فى فتره قصريه بعد كده حسيت بألم شديد فى الخصيه اليسرى عامل زى الكهرباء ومستمر معايا من يومين مع العلم مفيش ورم او اى حاجه .وفيهضعف فى الانتصاب

icon 6 نوفمبر 2017
لو سمحت انا masterbated كتير جدا فى فتره قصريه بعد كده حسيت بألم شديد فى الخصيه اليسرى عامل زى الكهرباء ومستمر معايا من يومين مع العلم مفيش ورم او اى حاجه .وفيهضعف فى الانتصاب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
عليك وقف العادة السرية وتحسين لياقتك البدنية بممارسة الرياضة اليومية والتغذية المتوازنة وتناول المكسرات والعسل وعسل الملكات، وهذهلائحة بالأطعمة التى تساعد على التخلص من الضعف الجنسى مثل: الثوم، البصل، القمح، الموز،الزنجبيل، حبة البركة، التمر، الحلبة، الحمص، العدس، بذر الكتان، الكاكاو، الزعفران، جوز الطيب، القرنفل، العود، الكرفس، الشبت، التوت، الأسماك الدهنية ، التفاح.وستتحسن بالتدريج.