حرقان في القضيب بعد الفحص السريري

icon 8 يناير 2023
كنت كشفت عند دكتور من يوم وعمل كشف سريري بعد ما خرجت من عنده حسيت بألم في القضيب وحرقان في جلد القضيب وحصل انتصاب وأنا نايم فيه حرقان جامد كأن القضيب متسلخ لدرجة اني مش قادر المسة وحاسس ان القضيب وهو منتصب رفيع شويه هل دا طبيعي والالم والحرقان دا هيزول ولا ايه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ربما كثير مؤقت للفحص، وسيزول مع الوقت، يمكن استعمال  مرهم مرطب عادي لتخفيف الألم! ولا داعي للقلق.

تعليقات الزائرين

Hoob Rebo Hoob Rebo

كم سنه عندما يسبب الضعف الجنسي أنا حالياً بعمر 28السنه واول اسبوع لي بفحص مرض السكري وبدايته واعطوني شهر وبعدها مراجعه

icon 8 يناير 2023