فقدت الشعور بالاثارة و اللذة الجنسية تماما و لا يثيرنى اى منظر او كلام ولا اى عامل اثارة مهما كانت شدته و لا اشعر بالاستمناء ابدا ما الاسباب و العلاج و هل يمكن ان اتعافى

icon 6 أكتوبر 2017
فقدت الشعور بالاثارة و اللذة الجنسية تماما و لا يثيرنى اى منظر او كلام ولا اى عامل اثارة مهما كانت شدته و لا اشعر بالاستمناء ابدا ما الاسباب و العلاج و هل يمكن ان اتعافى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمد الحبشي
امراض الدم والاورام
لو كان السبب هو العادة السرية فهو امر طبيعي ومتوقع لو كنت متزوج فالسبب هو عدم التفاهم بين الشريكين

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بمارس العاده السريه ومن مده اتخطبت ولما بتكلم مع خطيبي في الجنس بحس بنبض من تحت بس مش بكون مثاره اوي هل دي مشكله ولازم علاج ولا ده طبيعي

icon 14 أكتوبر 2022