عندي احساي انى عندي مشكله جنسيه ورفضت انى اخطب مفيش اى احساس اتجاه الجنس الاخر حتي لو دخلت على مواقع +18.فى سن 16 كنت اميل للشباب مجرد احساس ورفضته هل انا شاذ؟ او مالسبب

icon 25 فبراير 2018
عندي احساي انى عندي مشكله جنسيه ورفضت انى اخطب مفيش اى احساس اتجاه الجنس الاخر حتي لو دخلت على مواقع +18.فى سن 16 كنت اميل للشباب مجرد احساس ورفضته هل انا شاذ؟ او مالسبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا تستعجل بالاستنتاج، ولم تقابل البنت التي تجذبك حتى الآن، وما زلت صغيراً،