عندما يغازلني خطيبي يخرج مني سائل لزج شفاف و في بعض الاحيان ابيض هل هو

icon 12 أغسطس 2011
السلام عليكم، عندما يغازلني خطيبي يخرج مني سائل لزج شفاف و في بعض الأحيان أبيض، هل هو عبارة عن مني أم مادا؟؟؟ شكرا لكم..

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذه إفرازات الغدد التناسلية وهو شيء عادي عند التأثر الجنسي، فلا تقلقي.

تعليقات الزائرين

A A

انا لما بكلم خطيبي بينزل عليا ميه بس مش بحس بحاجه بشهوه يعني المهم انا قربت اتجوز ومش بحس بحاجه بس بينزل عليا مايه مش اكتر وخايفه اكون بارده جنسياً مع العلم عملت تحاليل قبل الجواز الهرمونات وكده وطلعت تمام بس انا خايفه

icon 24 يونيو 2022