انا عندي 21سنه والعضو الذكري صغير جدا ومحستش باعراض بلوغ نهائي

icon 6 فبراير 2020
ساعات بصحي الاقي مني بس مش بيبقي ابيض اوي انا عاوز حل انا حاسس تني مش هعرف اتجوز

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا داعى للقلق كل دا مجرد تفكير زائد خلال فتره المراهقه لا تعير الموضوع اهتمام وحاول تمارس رياضه تشغل بيها وقتك وتستغل فيها طاقتك

 الاحتلام ليس له مضار ، مارس الرياضة والتغذية المتوازنة وهوايات تحبها تشغل وقتك.

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

 الاحتلام ليس له مضار ، مارس الرياضة والتغذية المتوازنة وهوايات تحبها تشغل وقتك.