انا عمري 15 سنة وعندي مشكلة جنسية وهي بمارس العادة السرية من زمان ولحد دلوقتي مش بيخرج حاجة غير سائل شفاف فقط لونه كالماء ولم يخرج غيره ماذا أفعل؟

icon 11 يونيو 2019
انا عمري 15 سنة وعندي مشكلة جنسية وهي بمارس العادة السرية من زمان ولحد دلوقتي مش بيخرج حاجة غير سائل شفاف فقط لونه كالماء ولم يخرج غيره ماذا أفعل؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد حسني
الطب الجنسي
عليك بعمل تحليل هرمونات الذكورة وعرضها علي طبيب متخصص FSH LH Total Testosterone Prolactin