انا زوجي جامعني من الخلف من فتره بس لاقيت دم بينزل من فتحة الشرج هل ده ممكن يكون ليه علاقه بالجماع يعني لو ذهبت لطبيب اكشف هيعرف ان كان في جماع في المنطقه دي ؟

icon 23 فبراير 2016
انا زوجي جامعني من الخلف من فتره بس لاقيت دم بينزل من فتحة الشرج هل ده ممكن يكون ليه علاقه بالجماع يعني لو ذهبت لطبيب اكشف هيعرف ان كان في جماع في المنطقه دي ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
مش ضروري يعرف، وقد يكون النزيف ناجماً عن باسور أو شق شرجي،راجعي اختصاصي جراحة عامة.