مشكلة في القذف اثناء ممارسة العادة السرية وعدم الحصول علي اللذة

icon 5 أكتوبر 2020
السلام عليكم انا امارس العادة السرية كثيرا وكنت بشوف وانا بنزل السائل المنوي كنت بشوفو كتير ودلوقتي بقيت اشوفو قليل وعند ممارسة العادة السرية لا احس باحساس اللذة الا بصعوبة جدا وبنزل السائل بعد فترة طويلة جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الغالب أنك تفرط في ممارسة العادة السرية، وعليك تقليلها أو وقفها نهائياً، ثم تحسين لياقتك البدنية بممارسة الرياضة والتغذية المتواازنة ، وستتحسن بالتدريج.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا كنت بمارس العاده السريه كتير والحيوان المنوي كان بينزل كتير دلوقتي مبقاش بينزل خالص

icon 29 أغسطس 2021