انا المنى عندى بيقي عبارة عن سائل شفاف وسائل ابيض وبيكون غير ممتزجين الى حد ما وكمية المنى بتكون حسب مقدار الاثارة بتاعتى وكمان مافيش قذف عندى للمنى واحيانا فى رائحة سيئة

icon 28 أغسطس 2015
انا المنى عندى بيقي عبارة عن سائل شفاف وسائل ابيض وبيكون غير ممتزجين الى حد ما وكمية المنى بتكون حسب مقدار الاثارة بتاعتى وكمان مافيش قذف عندى للمنى واحيانا فى رائحة سيئة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يبقى في إنذار من الأعضاء التناسلية بوجود الرائحة، ويجب عمل فحص للبول والمني ومراجعة اختصاصي مسالك بولية.