وظهر ورم تحت الابط وفضل شهر تقريبا او اكتر وبعدين خف بس لسه مكانه فى لون و بعد فتره ظهر ورم تانى تحت الثدى بالظبط ممكن جزء منه ف الثدى انا خايفه هل ممكن يكون دليل لوجود سرطان

icon 4 يناير 2017
وظهر ورم تحت الابط وفضل شهر تقريبا او اكتر وبعدين خف بس لسه مكانه فى لون و بعد فتره ظهر ورم تانى تحت الثدى بالظبط ممكن جزء منه ف الثدى انا خايفه هل ممكن يكون دليل لوجود سرطان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد المنشاوي
امراض الدم والاورام
لا يمكن اجابتك بدون فحص و تاريخ مرضي شامل... انصحك بالذهاب الي طبيب جراح او اورام لاجراء فحص مناسب. ربما تحتاجين لعمل اشعه تلفزيونية علي الابط و الثدي. عامة سرطان الثدي تحت العشرين هي حالات نادرة الي حد كبير. اتمني لكي الخير