ورم كبدي ثانوي ازداد بعد العلاج الاشعاعي من سم الى سم في حال استاج الو

icon 8 نوفمبر 2017
ورم كبدي ثانوي ازداد بعد العلاج الاشعاعي من 3سم الى8 سم في حال استاج الورم النتواجد في القولون بدرجة جيده هل هناك امل في نجاح العمليه . عمر المريضة 69 سنة و شكرا مسبقا

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عماد الزكي
امراض الدم والاورام
لو الورم اصله بالقولون ومنتشر بالكبد علاجه الاساسى كيماوى ليس جراحى او اشعاعى