كان في ورم خبيثت في الكلي اليمني وتم اسئصاله وبعد متابعه ونص بيقولو في

icon 16 أغسطس 2017
كان في ورم خبيثت في الكلي اليمني وتم اسئصاله وبعد متابعه سنه ونص بيقولو في كتله في الكلي اليسري 7 ملي وها اعمل اشاعه mri , وبيقولو الوضع مطمن دة ايه اسباب عودته لو كان ورم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وائل كمال سعد الملوك
امراض الدم والاورام
أسباب الورم غير معروفة ولا أحد يستطيع الجزم بسبب محدد ولكن اعمل الرنين وبطل تدخين