امي اجرت عملية استاصال ورم حميد من الدماغ من ثلاثة سنوات لكن عاد لها ورمين صغيرين .سؤالي هو هل العلاج بالجراحة او الادوية

icon 4 أكتوبر 2017
امي اجرت عملية استاصال ورم حميد من الدماغ من ثلاثة سنوات لكن عاد لها ورمين صغيرين .سؤالي هو هل العلاج بالجراحة او الادوية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد المنشاوي
امراض الدم والاورام
الامر يعتمد علي نوع تلك الاورام و مكانها اعرض الاشاعات و التحليل الباثولوجي و تقرير العملية السابق علي طبيب جراحه مخ و اعصاب

تعليقات الزائرين

مصطفي محمد مصطفي محمد

حماتى عندها ورم على المخ فى الجزء الامامى من الدماغ حجمه 5*4*3 هل ممكن عمل جاما نايف برجاء الرد فى اسرع وقت

icon 26 ديسمبر 2020
Asmaa salah Asmaa salah

انى امي عندها ورم في النصف اليمين الأمامي ممكن حضرتك تقول عملت ايه مع حماتك وحالتها ايه دلوقت شكرا

icon 21 أبريل 2023