عين مفتوحة اثناء النوم

icon 6 أغسطس 2021
والدتي 45 عام امبارح كانت نايمة عادي وفجأة بشوفها لقيتها فاتحة عينها علي اخرها ندهت عليها كذا مرة مردتش فحركتها وندهت عليها بصوت عادي صحيت وكأنها مفيش اي حاجة ارجوكم طمنوني اية اللي حصلها دة امي تعاني من التصلب المتعدد فقط

إجابات الأطباء على السؤال

اتوقع انه اللي حصل معاها ليس له علاقة بالتصلب المتعدد. ممكن كانت في حالة فزع ولم تعرف ترد او شيء ليس مقلق. اذا تكررت بعدها مهم متابعة طبيب امراض عصبية لتقييم الحالة بشكل افضل

د. نجيب الدهبلي
دماغ واعصاب

اتوقع انه اللي حصل معاها ليس له علاقة بالتصلب المتعدد. ممكن كانت في حالة فزع ولم تعرف ترد او شيء ليس مقلق. اذا تكررت بعدها مهم متابعة طبيب امراض عصبية لتقييم الحالة بشكل افضل