هل اعاني من زيادة كهرباء المخ مع العلم بانني لن اتشنج يوماً و لا ادوخ ولا اسقط ولكن اعاني من بعض الصداع و المزاجيه هل ممكن ذكر اعراض ذلك المرض ؟

icon 17 مارس 2015
هل اعاني من زيادة كهرباء المخ مع العلم بانني لن اتشنج يوماً و لا ادوخ ولا اسقط ولكن اعاني من بعض الصداع و المزاجيه هل ممكن ذكر اعراض ذلك المرض ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
انت لاتعانى من زيادة كهرباء المخ ولكن تعانى من حالة اضطراب وجدانى وهى حالة نفسية يصاحبها الاعراض اللتى ذكرتها ننصحك بالتواصل معنا على الاستشارات الخاصة بموقع الطبى لاضافة المزيد عن حالتك النفسية ولوصف العلاج المناسب مع متابعة حالتك حتى الشفاء التام انشاءالله

تعليقات الزائرين

ايه  فتحي ايه فتحي

عندي 24سنه وفجاه جاتلي تشنجات مرتين ف اليوم وغيبت عن الوعي ودخلت المستشفي اتحجزت يوم ولم يتم التشخيص وعملت تحاليل طلع كرات الدم البيضاء عاليا وفيه صديد ف البول وفيه املاح والتهابات وبعد كده عملت رنين مغناطيسي طلع طبيعي وعملت رسم مخ قالي فيه كهربا بس التقرير طالع طبيعي ف انا مش عارفه اعمل ايه وانا كده عندي كهربا ولا اي وهل الكهربا ممكن تيجي لأشخاص كبيره عادي مش الاطفال بس

icon 22 نوفمبر 2022