من فتره جالي تنميل على فترات في نصفي الشمال و اشتدت وبدات تعب وجهي وعي

icon 31 أكتوبر 2014
السلام عليكم من فتره جالي تنميل على فترات في نصفي الشمال و اشتدت وبدات تعب وجهي وعيني بتحرقني روحت لاستشاري مخ واعصاب قاللي ده مرض التصلب وطلب رنين وتحاليل esr وبروتين الاشعه طلعت نورمال والبروتين كذلك الesr 20 سني33 هل اكون مصاب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
انت لاتعانى من مرض التصلب اللويحى وننصحك بالعرض على الزميل استشارى الطب النفسى فى بلدك لتقييم حالتك النفسية