برودة الراس والتنميل

icon 28 فبراير 2021
ما هيَّ أسباب الشعور بالبرودة في أعلى الرأس مصاحبةً بشعورٍ للتنميل أو شيءٍ من هذا القبيل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
التوتر والقلق الشديد والأرق والضغوط الحياتية واضطرابات الشخصية والارهاب الاجتماعى والوسواس القهرى قد تكون من أسباب تلك الاعراض

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اشعر ببرود بقمه الراس مفاجئة مع شعول مرور الدم بنفس المنطقة ووجع خفيف جدا في اطراف راسي امام العينين جانبي

icon 5 ديسمبر 2021
زائر زائر

انا عمري 15 مفيش مشكله في امراض القلب في العائله ومكنتش عندي مشاكل بس انا اتعرض لصدمه وتوتر شديد جعل قلبي ع طول سريع احيانا احس بسرعه ضربات القلب وكتير ما اشعر بيها رحت عملت ايكو، طلع سليم ورسم قلب طلع كويس بس سرعه في ضربات القلب ـ انا لما استيقظ من النوم ضربات قلبي بتكون اكتر من 100ضربه احيانا اتعرق واحيانا صعوبه بسيطه في التنفس بضع ايدي ع قلبي اشعر ان دقات القلب مش طبيعيه انا من ساعه الصدمه حركاتي بقت بطي ومش بتحرك كتير خوفا وخايفه يكون عندي خلل ضربات القلب او كهرباء القلب

icon 25 فبراير 2022
ن ن

اشعر بالتنميل بالفم والبرود اسفل الرأس ونبض بجفن العين اليسرى عند العصبية وتسرع بالقلب

icon 26 فبراير 2022