دماغ واعصاب تشنجات بالنصف الايمن من الجسم بالكامل

icon 6 يونيو 2022
اللهم احمى واشفى وراضى كل من يهتم اللهم امين اتخبط بالجزء الايمن من الرأس واتخيط غرز عميقة وسطحية وبعد الحادث تشنجات بالنص الجسم الايمن بالكامل مع صداع بتشويش فى الروئيه وسقوط على الارض وترجيع احيانا وعملت رنين على المخ. ارجو الرد لسؤ الحالة بتاعتى جزاكم الله خير الكون كله

الملفات المرفقة:

٢٠٢٢٠٦٠٢_١٩٤٦٢٧ ٢٠٢٢٠٦٠٢_١٩٤٧٠٤

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ينصح بعمل رسم مخ بالكمبيوتر وافادتنا بالنتيجة لتقييم حالتك ووصف العلاج اللازم