لو سمحتم انا بيجينى دئما بيجى صداع فى الجمب اليمين وينزل فى عنيه ووشى ومبقدرش احرك دماغى احس انها مخبوطه فيها من فضلكم فيدونى

icon 12 يوليو 2016
لو سمحتم انا بيجينى دئما بيجى صداع فى الجمب اليمين وينزل فى عنيه ووشى ومبقدرش احرك دماغى احس انها مخبوطه فيها من فضلكم فيدونى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد سرحان
دماغ واعصاب
الأعراض المذكورة تحتاج تقييم من طبيب مخ وأعصاب وقد تحتاج عمل أشعة مقطعية أو رنين حسب الحاجة في الغالب قد يكون الصداع من النوع التوتري أو النصفي وكلاهما يستجيب للعلاج الدوائي يمكنك استعمال مسكن بسيط عن طريق الفم حتي يتم الفحص بواسطة متخصص
أ.د يوسف حرز الله
طب عام
هل تم عمل صوره للجيوب الانفيه؟