جلطة على الدماغ والجانب الايمن ومن بعد ذلك على القدم اليسرى فقط

icon 24 يوليو 2021
لو سمحت ي دكتور الحالة دى جالها جلطة على الجانب اليمين ومكنتش موجودة الفاقيع دى ظهرت امبارح بس المستشفى لبستوا شربات وبعد قلع الشراب لقينا ده تحت الشراب ورجليه الشمال جالوا فيها جلطة امبارح برضواايه العلاج أو ايه اللى ممكن نعملوا

الملفات المرفقة:

624f9048-6541-4b81-9e37-c533f87ae478

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
جلطه الساق الشمال نرجو استشاره الزمیل استشاری جراحه الا وعیه الدمویه