عندي وبيجيني صداع علي طولبقاله مش بيخف غير لما اكل او انام ومعنديش اني

icon 12 أكتوبر 2017
عندي 20سنة وبيجيني صداع علي طولبقاله سنة مش بيخف غير لما اكل او انام ومعنديش انيميا وكشف مخ واعصاب وقالي عندي صداع مصاحب واداني علاج إندرال 10 وده اثاره الجانبيه رهيبه اخده?

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عاصف منذر ناصر
دماغ واعصاب
بالعموم هذه الجرعة من الإندرال ليس لديها أعراض جانبية تذكر . تقدير الحالة و العلاج المناسب يعود للطبيب المتابع لأنه يملك تصوراً واضحاً عن المريض و تفاصيل المرض.
الدكتور بدر عبيدات
دماغ واعصاب
اهلا بك. اتبع اوامر طبيبك المعالج بعد معرفة وفهم لحالتك والوصول للتشخيص المناسب