عندى صرع ونسبه البولينا وال قالى وقف الديباكين وشوف حاجه بديله ليه متا

icon 3 فبراير 2015
سلام عليكم عندى صرع ونسبه البولينا 146 والدكتور قالى وقف الديباكين وشوف حاجه بديله ليه متاثرش على الكلى ممكن اخد ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ننصحك بعمل تحليل نسبة الديباكين بالدم مع تحليل نسبة الكرياتنين بالدم والتواصل معنا على الاستشارات الخاصة بموقع الطبى لتحديد العلاج المناسب وضبط الجرعات العلاجية مع المتابعة حتى الشفاء التام انشاءالله
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ارجو ان تلتجأ الى طبيب مسالك بولية من اجل موضوع ارتفاع البولينا لعلاجها واتباع حمية وهي التقليل من استهلاك البروتيين لكي تستعيد البولينا نسبتها الطبيعية في الدم هذا اذا لم يكن هناك سبب اخر لذا ارجو ان تراجع طبيب اختصاصي امراض كلى من ناحية الديباكين ارجوا اتباع نصيحة طبيب الاعصاب المعالج لك قبل اخذ اي اجراء